- Доступно:17 шт.
- Ароматоутворювальна здатність:высокая
- Газоутворювальна здатність:высокая
- Кислотоутворювальна здатність:высокая
Мезофільно-термофільна закваска DCC-260 – це високоактивна гетероферментативна суміш культур, що складається з множинних штамів. Закваска зі швидким кислотоутворенням при низьких дозах. Культура виробляє аромат та CO2. Культура в основному використовується у виробництві сирів голландського типу з вічками. Витримує середні та високі температури другого нагрівання. Відмінно підходить для сирів Едам, Гауда, Маасдам.
Закваска ідеально поєднується з пропіоновими бактеріями для приготування сирів із вічками.
Склад:
- Lactococcus lactis subsp. cremoris;
- Lactococcus lactis subsp. lactis;
- Leuconostoc mesenteroides ssp. cremoris;
- Lactococcus lactis subsp. diacetylactis;
- Lactobacillus casei;
- Lactobacillus helveticus;
- Streptococcus thermophilus.
Вид закваски: мезофільно-термофільна (за посиланням відкриється список всіх мезофільно-термофільних заквасок).
Найближчі АНАЛОГИ: Мезофільно-термофільная закваска DHC (ALCE)
Розрахунок норми внесення закваски: на упаковці закваски на 200 л буде вказано вагу та норму внесення на заданий об'єм молока.
Рекомендації щодо застосування:
- Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
- Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій гранульованій формі (закваски Chr. Hansen (Хансен) випускаються у вигляді гранул).
- Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
- Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.
Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 24 місяці.
Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.
Виробник: Chr. Hansen (Данія)
У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.
УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Дякую!
І чи буде доступна великою упаковкою, а не фасаваною?
Дякую за відповідь!
Дякую!
Строк придатності 18 місяців, тобто до 30.12.2023 року
Мітки: Мезофільно-термофільна закваска DCC-260 Хансен, мезофільно-термофільна закваска Хансен, купити закваски Хансен в Україні, закваска Hansen купити в Україні, закваски Hansen в Україні, закваски Хансен в Україні, закваска DCC-260 Хансен в Україні