Мезо-термофільна ароматоутворююча культура зі швидким дозріванням на 200 л
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    17 шт.
  • Ароматоутворювальна здатність:
    высокая
  • Газоутворювальна здатність:
    высокая
  • Кислотоутворювальна здатність:
    высокая

189 грн.
Є в наявності

Мезофільно-термофільна закваска DCC-260 – це високоактивна гетероферментативна суміш культур, що складається з множинних штамів. Закваска зі швидким кислотоутворенням при низьких дозах. Культура виробляє аромат та CO2. Культура в основному використовується у виробництві сирів голландського типу з вічками. Витримує середні та високі температури другого нагрівання. Відмінно підходить для сирів Едам, Гауда, Маасдам.

Закваска ідеально поєднується з пропіоновими бактеріями для приготування сирів із вічками.

Склад:

  • Lactococcus lactis subsp. cremoris;
  • Lactococcus lactis subsp. lactis;
  • Leuconostoc mesenteroides ssp. cremoris;
  • Lactococcus lactis subsp. diacetylactis;
  • Lactobacillus casei;
  • Lactobacillus helveticus;
  • Streptococcus thermophilus.

Вид закваски: мезофільно-термофільна (за посиланням відкриється список всіх мезофільно-термофільних заквасок).

Найближчі АНАЛОГИ: Мезофільно-термофільная закваска DHC (ALCE)

Розрахунок норми внесення закваски: на упаковці закваски на 200 л буде вказано вагу та норму внесення на заданий об'єм молока.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій гранульованій формі (закваски Chr. Hansen (Хансен) випускаються у вигляді гранул)
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 24 місяці.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Chr. Hansen (Данія)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Зоя / 23.10.2024
Вітаю! Для Качоти підійде ця закваска? Якщо ні, порекомендуйте, будь ласка, яку придбати
Администратор Светлана
На заквасці DCC - 260 можна приготувати сир качотта. Особливо буде смачний, якщо робити із витримкою.
Олена / 25.07.2024
Підкажіть будь-ласка, коли буде поставка? Дуже хочется саме цю закваску)
Администратор Светлана
Вже є в наявності.
Афродита / 09.02.2023
Які терміни придатності на сьгодні?
Дякую!
Администратор Светлана
Строк придатності до вересня 2024 року
Афродіта / 09.02.2023
Підкажіть будь ласка, коли буде в наявності?
І чи буде доступна великою упаковкою, а не фасаваною?
Дякую за відповідь!
Администратор Светлана
Є в наявності на 200 л молока. Великі упаковки на 5 тонн молока під замовлення.
Афродіта / 20.11.2022
Підкажіть будь ласка, кінцеву дату придатності на сьогодні?
Дякую!
Администратор Светлана
Дата виготовлення: 30.06.22
Строк придатності 18 місяців, тобто до 30.12.2023 року

Рекомендовані товари

Мітки: Мезофільно-термофільна закваска DCC-260 Хансен, мезофільно-термофільна закваска Хансен, купити закваски Хансен в Україні, закваска Hansen купити в Україні, закваски Hansen в Україні, закваски Хансен в Україні, закваска DCC-260 Хансен в Україні

Рекомендуємо почитати

Состав сырных заквасок

Состав сырных заквасок

Если вы хотите получи..

Особенности мезофильных и термофильных заквасок
Что необходимо для домашнего сыроделия
Особенности приготовления сыров из козьего молока