- Доступно:8 шт.
- Ароматоутворювальна здатність:высокая
- Газоутворювальна здатність:отсутствует
- Кислотоутворювальна здатність:низкая
Закваска LH 091 сприяє рівномірному та контрольованому процесу виробництва сиру з інтенсифікацією смаку завдяки високій активності протеїнази та пептидази. Культура Lyofast LH 091 покращує колір, смакові характеристики сиру, прибирає кормові ознаки.
ВАЖЛИВО: Не замінює основну закваску! Використовувати разом із основною закваскою для посилення аромату сиру.
Склад: Lactobacillus helveticus
Норма внесення:
- Напівтвердий сир – 1 упаковка на 500-2000 л молока
- Твердий сир – 1 упаковка на 500-2000 л молока
Вид закваски: ароматоутворююча (за посиланням відкриються всі ароматоутворюючі закваски).
Найближчі АНАЛОГИ:
Розрахунок норми внесення закваски:
- Якщо ви придбали закваску на 200 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
- Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 10 doses (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. Для розрахунку ваги сухої закваски необхідно зважити на ювелірних вагах культуру, відняти вагу порожнього пакета (5 грам), а потім кількість закваски розрахувати пропорційно вашому об'єму молока. Такий розрахунок необхідно робити кожен раз, тому що кількість закваски в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена фаговою альтернативністю партій). Об'єм молока, на який розрахований пакет, при цьому залишається незмінним.
Рекомендації щодо застосування:
- Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
- Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
- Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
- Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.
Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.
Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.
Виробник: Sacco System (Сакко, Італія)
У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.
УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Ще не було питань.
Мітки: Ароматоутворююча закваска Сакко Lyofast LH 091, ароматоутворююча закваска, ароматоутворююча закваска Сакко, купити закваски Сакко в Україні, термофільна закваска купити, закваска LH 091 Сакко, Lactobacillus helveticus, хельвельтикус