Надає яскравий насичений смак сиру та прибирає кормовий присмак (на 200 л та 1000 л).
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    13 шт.
  • Ароматоутворювальна здатність:
    высокая
  • Газоутворювальна здатність:
    отсутствует
  • Кислотоутворювальна здатність:
    низкая

193 грн. 154 грн.
Є в наявності

Закваска LH 091 сприяє рівномірному та контрольованому процесу виробництва сиру з інтенсифікацією смаку завдяки високій активності протеїнази та пептидази. Культура Lyofast LH 091 покращує колір, смакові характеристики сиру, прибирає кормові ознаки.

ВАЖЛИВО: Не замінює основну закваску! Використовувати разом із основною закваскою для посилення аромату сиру.

Склад: Lactobacillus helveticus

Норма внесення:

  • Напівтвердий сир – 1 упаковка на 500-2000 л молока
  • Твердий сир – 1 упаковка на 500-2000 л молока

Вид закваски: ароматоутворююча (за посиланням відкриються всі ароматоутворюючі закваски).

Найближчі АНАЛОГИ: 

Розрахунок норми внесення закваски:

  1. Якщо ви придбали закваску на 200 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
  2. Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 10 doses (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. Для розрахунку ваги сухої закваски необхідно зважити на ювелірних вагах культуру, відняти вагу порожнього пакета (5 грам), а потім кількість закваски розрахувати пропорційно вашому об'єму молока. Такий розрахунок необхідно робити кожен раз, тому що кількість закваски в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фаговою альтернативністю партій). Об'єм молока, на який розрахований пакет, при цьому залишається незмінним.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Sacco System (Сакко, Італія)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Ароматоутворююча закваска Сакко Lyofast LH 091, ароматоутворююча закваска, ароматоутворююча закваска Сакко, купити закваски Сакко в Україні, термофільна закваска купити, закваска LH 091 Сакко, Lactobacillus helveticus, хельвельтикус

Рекомендуємо почитати

Состав сырных заквасок

Состав сырных заквасок

Если вы хотите получи..

Причины горечи КАМАМБЕРА

Причины горечи КАМАМБЕРА

Очень жалко, когда по..

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Наиболее часто в сыре Кам..

Причины раннего вспучивания сыров в первые 5-10 суток