Сухі квіти волошки – це натуральний скарб природи, збережений у зручній формі для використання у кулінарії та приготуванні чаю. Ці ніжні та ароматні квіти волошки додають нотки свіжості та краси у вашу кухню. Висушені квітки волошки мають природний колір.
Корисні властивості волошки унікальні, ця квітка багата цінними речовинами і здатна надавати комплексну дію на організм. У квітках і траві волошка містяться флавоноїди, ацетилен, кумарини, мінеральні солі калію, кальцію, магнію, заліза та міді. Також до складу входять вітаміни: аскорбінова кислота та вітамін А. Завдяки такому складу, волошка має протизапальну, протимікробну, потогінну, сечогінну, легку жовчогінну та зміцнюючу дію.
Застосування: сухі квіти можуть бути використані для приготування чаю, кулінарних страв, прикраси тортів, для афінажу сирів, для салатів і багатьох інших кулінарних експериментів. Сухоцвіт волошка використовується як приправа при консервуванні та в м'ясних продуктах, має аромат м'яти, гвоздики і лимона. Застосовуються для виготовлення паштетів, консервів, ковбас, при засолках.
Для афінажу сиру ви можете самостійно скласти суміш, користуючись такими варіантами:
- варіант: пелюстки троянди, календула, волошка, квіти жасмину
- варіант: мальва квіти, пелюстки троянди, волошка, календула
- варіант: італійські трави, пелюстки троянди, верес квіти
- варіант: верес квіти, календула, квіти жасмину
Для закріплення спецій, трав і квітів на поверхні твердих і напівтвердих сирів слід використовувати їстівний клей (антигрибкове клейове покриття).
Основні характеристики:
- склад: сухі квіти сушеної волошки
- вага: 25 г
- термін зберігання: 12 місяців при кімнатній температурі
Країна-виробник: Україна
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Проведение теста на чистое отделение
После коагуляци..
Особенности приготовления сыров из козьего молока
Сыры можно варить из ..
Специи и приправы в сыроделии
Сыр – это тот п..
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ
Свертывание молока в сыро..