Сухі квіти синьої волошки

40 грн.
Є в наявності

Сухі квіти волошки – це натуральний скарб природи, збережений у зручній формі для використання у кулінарії та приготуванні чаю. Ці ніжні та ароматні квіти волошки додають нотки свіжості та краси у вашу кухню. Висушені квітки волошки мають природний колір.

Корисні властивості волошки унікальні, ця квітка багата цінними речовинами і здатна надавати комплексну дію на організм. У квітках і траві волошка містяться флавоноїди, ацетилен, кумарини, мінеральні солі калію, кальцію, магнію, заліза та міді. Також до складу входять вітаміни: аскорбінова кислота та вітамін А. Завдяки такому складу, волошка має протизапальну, протимікробну, потогінну, сечогінну, легку жовчогінну та зміцнюючу дію.

Застосування: сухі квіти можуть бути використані для приготування чаю, кулінарних страв, прикраси тортів, для афінажу сирів, для салатів і багатьох інших кулінарних експериментів. Сухоцвіт волошка використовується як приправа при консервуванні та в м'ясних продуктах, має аромат м'яти, гвоздики і лимона. Застосовуються для виготовлення паштетів, консервів, ковбас, при засолках.

Для афінажу сиру ви можете самостійно скласти суміш, користуючись такими варіантами:

  1. варіант: пелюстки троянди, календула, волошка, квіти жасмину
  2. варіант: мальва квіти, пелюстки троянди, волошка, календула
  3. варіант: італійські трави, пелюстки троянди, верес квіти
  4. варіант: верес квіти, календула, квіти жасмину

Для закріплення спецій, трав і квітів на поверхні твердих і напівтвердих сирів слід використовувати їстівний клей (антигрибкове клейове покриття).

 

Основні характеристики:

  • склад: сухі квіти сушеної волошки
  • вага: 25 г
  • термін зберігання: 12 місяців при кімнатній температурі

Країна-виробник: Україна

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Паприка червона різана

Паприка червона різана

Для кулінарних страв, сиру та ковбаси
78 грн.

Рекомендуємо почитати

Проведение теста на чистое отделение
Особенности приготовления сыров из козьего молока
Специи и приправы в сыроделии
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..