Натуральний зелений барвник для сиру

87 грн. 74 грн.
Є в наявності

Водорозчинний хлорофілін - це рідина темно-зеленого кольору, отримана шляхом екстракції зеленого пігменту з люцерни, трави estuca arundinacae і кропиви.

Додавання хлорофіліну дозволяє отримувати більш яскраві та стійкі відтінки зеленого кольору. Хлорофілін використовується для фарбування таких продуктів, як сир, морозиво, лікери, кондитерські вироби, напої, желе та інші продукти з низьким або нейтральним рН.

Основна перевага від використання хлорофіліну в порівнянні з іншими барвниками зеленого кольору полягає в тому, що продукт не змінює забарвлення у процесі зберігання. Це важливо для сироробства, щоб сир у процесі дозрівання не змінив колір.

Поєднуючи зелений барвник із базиліком або із сумішами спецій "Італійські трави" чи "Прованські трави" можна отримати сир "Зелений Песто".

Склад: мідні комплекси хлорофілінів Е 141, пропіленгліколь (Е 1520), посисорбат 80 (Е 433)

Норма внесення: 0,05 - 0,1%

Спосіб застосування: флакон із зеленим барвником для сиру обов'язково потрібно збовтувати перед застосуванням, оскільки допускається природний осад пігменту, що барвить. Перед використанням розчинити у воді. Ее змішувати з солями кальцію!

Характеристики:

  • колір – темно-зелений;
  • форма – густа рідина;
  • розчинність - водорозчинна та кислотостійка рідина.

Увага! Додайте зелений барвник до молока до внесення молокозгортаючого ферменту.

Варіанти для замовлення: 10 гр, 50 гр та 100 гр

Упаковка: ПЕТ флакон з крапельницею об'ємом 10 та 50 мл, ПЕТ флакон без крапельниці об'ємом 100 мл

Умови зберігання: При температурі від +4 до +8ºС. Захищати від прямої дії світла. Чи не заморожувати.

Термін зберігання 18 місяців.

Виробник: Chr. Hansen (Данія)

Наталія / 24.07.2021
Доброго дня! Яка норма внесення на 10 л молока для отримання насиченого відтінку??
Администратор Светлана
Норма расхода составляет 0,05 - 0,1 % от количества молока
Альпийский сыр (рецепт приготовления)
Альпийский сыр (рецепт приготовления)
Альпийский сыр - также известный как горный сыр или alpage сыр, альпийский сыр производится в горах из молока животных, которые паслись на высоких горных пастбищах. Альпийский сыр может относиться к швейцарскому, французскому или итальянскому сы..

Рекомендовані товари

Мітки: Зелений барвник для сиру, барвник для сиру, харчовий барвник, зелений харчовий барвник, барвник хлорофілін, зелений барвник для сиру купити Україна, зелений барвник для сироробства, зелений сир

Рекомендуємо почитати

Выбор молока для сыроделия

Выбор молока для сыроделия

Основной ингредиент в..

Что необходимо для домашнего сыроделия
Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..