- Доступно:155 шт.
Hansen Sticks - це чистий хімозин, одержуваний глибинною ферментацією в рослинному субстраті з Aspergillus niger var. Awamori, який зберігається в конкретних умовах і не є у фінальному продукті. Продукт містить сквашуючий фермент, високоспецифічний до каппа-казеїну, що призводить до відмінного формування згустку. Основна активність також значно впливає на аромат і розвиток структури сирів. Активний сквашуючий фермент – хімозин.
Відносна активність різних коагулянтів залежить від температури. Для ферменту Hansen Sticks температурний оптимум 36 - 40 С.
Активність коагулянту Hansen Sticks залежить від рН; чим нижче рН, тим вище активність.
Додавання хлориду кальцію до молока підвищує активність коагулянту через зниження рН і додатково впливає на процес агрегації. Надмірна кількість хлориду кальцію може призвести до появи гіркоти в сирі.
Склад: хлорид натрію, Хімозін, Казеїнпептон.
Активність: 1400 IMCU/пакет
Норма витрати: 1 стік на 50 л молока
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб застосування:
- Рекомендується розчинити 1 частину коагулянту у 10-50 частинах води перед використанням. Вода для розчинення повинна мати рН нижче 6.4 і не містити хлорину.
- Розчинений коагулянт потрібно додати в молоко відразу ж при перемішуванні протягом 2-3 хвилин для кращого розподілу коагулянту в масі молока.
- Зберігання хімозину в рідкому вигляді не рекомендується!
Упаковка: стік
Термін зберігання: 24 місяці. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати.
Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: Chr. Hansen (Данія)
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Ще не було питань.
Мітки: вегетаріанський хімозин CHY-MAX Хансен, рослинний фермент, фермент Хансен, хімозин Хансен, сичужний фермент Хансен, сичужний фермент Hansen, закваски Хансен, сичужний фермент рослинного походження, хімозин 100%, мікробіальний сичужний фермент CHY, хімозін