Чистий хімозин для виробництва будь-яких типів сирів на 50 л
42 грн. 34 грн.
Є в наявності

Hansen Sticks - це чистий хімозин, одержуваний глибинною ферментацією в рослинному субстраті з Aspergillus niger var. Awamori, який зберігається в конкретних умовах і не є у фінальному продукті. Продукт містить сквашуючий фермент, високоспецифічний до каппа-казеїну, що призводить до відмінного формування згустку. Основна активність також значно впливає на аромат і розвиток структури сирів. Активний  сквашуючий фермент – хімозин.

Відносна активність різних коагулянтів залежить від температури. Для ферменту Hansen Sticks температурний оптимум 36 - 40 С.
Активність коагулянту Hansen Sticks залежить від рН; чим нижче рН, тим вище активність.
Додавання
хлориду кальцію до молока підвищує активність коагулянту через зниження рН і додатково впливає на процес агрегації. Надмірна кількість хлориду кальцію може призвести до появи гіркоти в сирі.

Склад: хлорид натрію, Хімозін, Казеїнпептон.

Активність: 1400 IMCU/пакет

Норма витрати: 1 стік на 50 л молока

Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб застосування:

  1. Рекомендується розчинити 1 частину коагулянту у 10-50 частинах води перед використанням. Вода для розчинення повинна мати рН нижче 6.4 і не містити хлорину.
  2. Розчинений коагулянт потрібно додати в молоко відразу ж при перемішуванні протягом 2-3 хвилин для кращого розподілу коагулянту в масі молока.
  3. Зберігання хімозину в рідкому вигляді не рекомендується! 

Упаковка: стік

Термін зберігання: 24 місяці. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати.

Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: Chr. Hansen (Данія)

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: вегетаріанський хімозин CHY-MAX Хансен, рослинний фермент, фермент Хансен, хімозин Хансен, сичужний фермент Хансен, сичужний фермент Hansen, закваски Хансен, сичужний фермент рослинного походження, хімозин 100%, мікробіальний сичужний фермент CHY, хімозін

Рекомендуємо почитати