- Доступно:100 шт.
- Рівень складності:низький
Філадельфія – популярний американський вершковий сир, який виготовляється із суміші молока та вершків. Він відрізняється від інших сирів тим, що йому для визрівання не потрібно багато часу. Філадельфія має м’який вершковий смак та кремову консистенцію.
Сир філадельфія користується великою популярністю у багатьох кухнях світу. Ніжна консистенція дозволяє використовувати цей продукт для виготовлення соусів та кремів. Входить цей сир до складу рецептів численних десертів і досить популярних останнім часом суші. Філадельфія – це головний компонент класичного американського чизкейку.
Характеристики готового сиру:
- Країна походження: Америка;
- Тип сиру: м’який, вершковий.
- Тип молока: з коров’ячого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
- Текстура: щільна і пластична консистенція.
- Колір: білий.
- Смак: вершковий, кисломолочний.
- Термін визрівання: свіжий сир.
Склад комплекту для приготування сиру «Філадельфія»:
- Заквашувальна культура для сиру «Філадельфія» (Dalton, Італія)
- Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)
Рівень складності приготування: низький
Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умов зберігання закваски у морозильній камері, а ферменту - у холодильнику.
Вихід готового сиру: 25 % від обсягу молока
Додатково: за бажанням, молоко можна змішати з вершками, щоб збільшити жирність отриманого сиру.
УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування сиру «Філадельфія».
Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.
Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност.
Успіхів Вам у домашньому сироробстві!
Ще не було питань.
Мітки: Закваска для сиру Філадельфія, приготувати сир філадельфія, домашня філадельфія, купити закваску для філадельфії, рецепт філадельфії, низькі ціни на закваски, італійські закваски, закваски Даніско, закваски Далтон, закваски Danisco, закваски Хансен