- Модель:0435
- Доступно:10 шт.
Набір для приготування сиру з козячого молока - це комплексне рішення для домашніх сироварів, що містить усі необхідні інгредієнти та допоможе вам без зайвих складнощів освоїти основи сироваріння. Насолоджуйтеся м'яким, ніжним смаком свіжоприготованого сиру та відкрийте для себе мистецтво справжнього домашнього сироваріння! Підходить як для новачків, так і для досвідчених сироварів.
З цим набором ви без зусиль зможете приготувати 6 видів сирів: бринза, фета, український, качотта, гауда, п'яна коза.
Незважаючи на використання однієї закваски для всіх видів сирів, різні технології приготування здивують вас різноманіттям смаків готового продукту.
До складу набору входить:
- Мезофільно-термофільна закваска (Dalton, Італія) на 100 л - 1 шт.
- Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія) на 100 л - 1 шт.
- Кальцій хлористий для сиру 50 гр - 1 шт
- Мірна ложечка - 1 шт
Завдяки акції та придбанню інгредієнтів в одному наборі, ви економите 20% від реальної вартості набору!
Для захисту поверхні сиру від зростання цвілі рекомендується застосовувати антимікробне латексне покриття.
Додатково: для посилення вершкового смаку можна додати телячу ліпазу, а для формування в сирі пікантної гостринки використовують козячу ліпазу.
Перед замовленням обов'язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання має бути чистим і продезінфікованим.
Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност
Для збільшення виходу готової рікоти та отримання її більш м'якою і бархатистою використовують спеціальну сіль для рікоти.
Термін зберігання набору: на всіх товарах вказані дати виготовлення, умови та термін зберігання.
Удачі Вам у домашньому сироварінні!
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Виды форм для приготовления сыра
Для изготовления различны..
Какой сыр лучше всего делать для продажи
С каждым годом появля..
Особенности приготовления сыров из козьего молока
Сыры можно варить из ..
КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?
Количество сыра, кото..