Для сирів типу Pasta Filata (на 100 та 500 л)
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    5 шт.
  • Ароматоутворювальна здатність:
    высокая
  • Кислотоутворювальна здатність:
    высокая

168 грн.
Є в наявності

Термофільна закваска ТСС-20 використовується у виготовленні твердих та напівтвердих сирів з козиного та коров'ячого молока з високою температурою другого нагрівання. На відміну від інших термофільних заквасок, ця закваска сприяє більш активному та швидкому підвищенню кислотності сироватки.

Закваска TCC-20 має хорошу вологоутримуючу здатність, забезпечує високий вихід готового продукту. Прекрасно підходить для сирів групи Pasta Filata: Моцарелли, Буррат, Сулугуні, Страчателла.

Культура ТСС-20 застосовується для утворення вираженого сирного смаку. Знижує потемніння витяжних сирів під час плавлення.

Склад:

  • Lactobacillus Helveticus
  • Streptococcus Thermophilus

Вид закваски: термофільна  (за посиланням відкриються всі термофільні закваски).

Найближчі АНАЛОГИ: 

Розрахунок норми внесення закваски:

  1. Якщо ви придбали закваску на 100 л, то на упаковці буде вказано вагу та норму внесення на заданий об'єм молока.
  2. Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, яка містить 50 U (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 500 л молока в домашніх умовах. Для розрахунку ваги сухої закваски необхідно зважити на ювелірних вагах культуру, відняти вагу порожнього пакета (8 грам), а потім кількість закваски розрахувати пропорційно вашому об'єму молока. Такий розрахунок необхідно робити кожен раз, тому що кількість закваски в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фаговою альтернативністю партій). Об'єм молока, на який розрахований пакет, при цьому залишається незмінним.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій гранульованій формі (закваски Chr. Hansen (Хансен) випускаються у вигляді гранул)
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 24 місяці.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Chr. Hansen (Данія)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Михайло / 06.05.2022
Для яких сирів підходить ця закваска.
Администратор Светлана
Термофильная закваска TCC-20 идеальна для вытяжных сыров Pasta Filata, например, Моцарелла, Бурраты. Культура ТСС-20 применяется для образования выраженносо сырного вкуса. Снижает потемнение вытяжных сыров при плавлении.
Людмила / 02.03.2021
Для домашнього сиру яка найкраща?
Администратор Светлана
Для приготування домашнього сиру найкращою є універсальна мезофільно-термофільна закваска МА 4001
Люда / 02.03.2021
Чи буде R 704?
Підкажіть, яка найкраща для домашнього сиру?
І чи є у вас сичужний фермент?
Администратор Светлана
Замість закваски R 704 є ротаційна мезофільна закваска R-703. Ці закваски однакові за складом.
Якщо потрібна універсальна закваска для домашнього приготування сиру, то найкращий вибір - це мезофільно-термофільна закваска МА 4001 .
Є великий вибір ферментів в каталозі https://dom-gastronom.com.ua/uk-ua/fermenty-dlya-syra/
Лилия / 26.11.2020
Здравствуйте, для качотты подходит?
Администратор Светлана
Для качотты не лучший вариант.
Для качотты лучше подобрать ТА 52 (Даниско), ТА 60 (Даниско), STI 12 (Хансен)
Драй Джек (рецепт приготовления)
Драй Джек (рецепт приготовления)
Драй джек (СУХОЙ ДЖЕК) - это более сухой вариант американского сыра Монтерей Джек. Появился случайно в начале XX века, когда оптовик не смог продать слишком большую партию свежего Монтерей Джека и он пролежал до 1-й мировой войны. Во время ..
Моцарела італійська (рецепт приготування)
Моцарела італійська (рецепт приготування)
Моцарела – це легендарний італійський сир білосніжного кольору групи Паста Філата (витяжні сири), який традиційно отримують з молока чорних буйволиць. Але можна приготувати моцарелу зі звичайного коров’ячого молока. Існує 2 варіанти моцарели: топлена..
Буратта (рецепт приготування)
Буратта (рецепт приготування)
Буррата – італійський свіжий сир, який є чудовим поєднанням моцарели та вершків. Його назва походить від слова burro, що значить «вершкове масло». Кожна кулька являє собою мішечок з моцарели, наповнений начинкою. Кулінари стверджують, що перед подава..
Качокавалло (рецепт приготовления)
Качокавалло (рецепт приготовления)
Качокавалло - итальянский сыр семейства Паста Филата, то есть вытяжной, ближайший родственник Моцареллы и Проволоне. Сыр имеет грушевидную форму и созревает в подвалах, перевязанный за горлышко и подвешенный к перекладине. Как правило, сыры созр..
Томм (рецепт приготовления)
Томм (рецепт приготовления)
Томм - это имя носит целое семейство невареных прессованных сыров альпийского типа, которые производятся в юго-восточной Франции в предгорьях Альп. Вкус Томма обволакивающе-сливочный, с цитрусовыми (у молодых сыров) и грибными нотками, с во..
Грюйер (рецепт приготовления)
Грюйер (рецепт приготовления)
Грюйер - традиционный твердый сыр из коровьего непастеризованного молока. Свое название сыр берет от одноименной швейцарской деревушки (Gruyere). У Грюйера более плотная и зернистая текстура, чем у Эмменталя, и более темно-желтое тесто. Корочка ..
Монтазио (рецепт приготовления)
Монтазио (рецепт приготовления)
Монтазио - итальянский сыр из северо-восточных регионов Венето и Фриули-Венеция-Джулия. В зависимости от срока созревания, который составляет от полутора месяцев и более года, Монтазио имеет полутвердую или твердую текстуру. Сыр обладает нежным ..

Рекомендовані товари

Мітки: Термофільна закваска TCC-20 Хансен в Україні, купити термофільну закваску Хансен в Україні, термофільна закваска з хельватикусом купити Україна, купити закваски Хансен в Україні, закваски Хансен Україна, закваски Hansen Україна

Рекомендуємо почитати

Состав сырных заквасок

Состав сырных заквасок

Если вы хотите получи..

Особенности мезофильных и термофильных заквасок
Какой сыр лучше всего делать для продажи
Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии