- Модель:0019
- Доступно:100 шт.
- Рівень складності:низький
Плавлений сир - молочний продукт, який отримують унаслідок переробки звичайного сиру або сиру.
Плавлений сир виробляють із сичужних сирів, сиру, олії та інших молочних продуктів із додаванням спецій і наповнювачів шляхом плавлення сирної маси за температури 90-95 °C за присутності добавок - солей-плавителів.
Характеристики готового сиру:
- Тип сиру: плавлений
- Тип молока: з домашнього сиру
- Текстура: однорідна, рівномірна по всій масі, на розрізі - відсутність малюнка
- Колір: від білого до жовтуватого
- Смак: сирний із кислинкою
- Термін визрівання: свіжий сир
Склад: Е 331
Е 331 - цитрат натрію (натрієва сіль лимонної кислоти) є сіллю-плавлювачем, що використовується під час виробництва плавленого сиру від самого моменту його винаходу 1911 року, входить до переліку харчових добавок, дозволених для застосування в харчовій промисловості в Україні. Безпечна добова норма споживання для цитрату натрію не встановлена. На сьогодні інформація про його шкоду відсутня, і він вважається абсолютно безпечним для здоров'я.
НОРМА ВНЕСЕННЯ:
- для приготування плавленого сиру із сиру - 1 % від маси
- для приготування плавленого сиру з твердого сиру - 2-3 % від маси
Увага! У роздрібній торговельній мережі багато фальсифікованого сиру (що містить рослинний жир), тому якісного плавленого сиру з нього не вийде. Ми рекомендуємо використовувати домашній сир, придбаний у «молочників» на ринку.
Інструкція приготування плавленого сиру з кисломолочного сиру (творогу)
Перед замовленням обов'язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Усе обладнання має бути чистим і продезінфікованим.
Варіанти для замовлення: 100 г
Удачі Вам у домашньому сироварінні!

Рекомендуємо почитати
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока
Активная кислотность выра..
Производство ТВОРОГА разными способами
По методу образования..
Хранение молока после дойки
Даже если вы держите ..