Для приготування плавленого сиру
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0019
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    низький

48 грн.
Є в наявності

Плавлений сир - молочний продукт, який отримують унаслідок переробки звичайного сиру або сиру.

Плавлений сир виробляють із сичужних сирів, сиру, олії та інших молочних продуктів із додаванням спецій і наповнювачів шляхом плавлення сирної маси за температури 90-95 °C за присутності добавок - солей-плавителів.

Характеристики готового сиру: 

  • Тип сиру: плавлений
  • Тип молока: з домашнього сиру 
  • Текстура: однорідна, рівномірна по всій масі, на розрізі - відсутність малюнка
  • Колір: від білого до жовтуватого
  • Смак: сирний із кислинкою
  • Термін визрівання: свіжий сир 

Склад: Е 331

Е 331 - цитрат натрію (натрієва сіль лимонної кислоти) є сіллю-плавлювачем, що використовується під час виробництва плавленого сиру від самого моменту його винаходу 1911 року, входить до переліку харчових добавок, дозволених для застосування в харчовій промисловості в Україні. Безпечна добова норма споживання для цитрату натрію не встановлена. На сьогодні інформація про його шкоду відсутня, і він вважається абсолютно безпечним для здоров'я.

НОРМА ВНЕСЕННЯ: 

  • для приготування плавленого сиру із сиру - 1 % від маси
  • для приготування плавленого сиру з твердого сиру - 2-3 % від маси

Увага! У роздрібній торговельній мережі багато фальсифікованого сиру (що містить рослинний жир), тому якісного плавленого сиру з нього не вийде. Ми рекомендуємо використовувати домашній сир, придбаний у «молочників» на ринку.

Інструкція приготування плавленого сиру з кисломолочного сиру (творогу)

Перед замовленням обов'язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Усе обладнання має бути чистим і продезінфікованим. 

Варіанти для замовлення: 100 г

Удачі Вам у домашньому сироварінні!

Вера / 29.08.2022
Доброго дня! Коли можна чекати на сіль?
Администратор Светлана
Вже є в наявності ))
Оксана / 02.12.2020
На 500 грамм творога нужно 5 г соли-плавителя?
Администратор Светлана
Норма расхода составляет на 1 кг творога - 10 гр , значит вы расчитали все верно, на 0,5 кг - 5 гр соли-плавителя.
Плавлений сир із творога (рецепт приготування)
Плавлений сир із творога (рецепт приготування)
Плавлений сир – молочний продукт, який отримується у результаті переробки звичайного сиру. Плавлений сир виробляється з сичужних сирів, домашнього сиру (творогу), масла та інших молочних продуктів із додаванням спецій та наповнювачів шляхом топлення ..
..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока –..

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

Активная кислотность выра..

Производство ТВОРОГА разными способами
Хранение молока после дойки

Хранение молока после дойки

Даже если вы держите ..