Сіль-плавитель для приготування плавленого сиру
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    низький

48 грн.
Є в наявності

Плавлений сир – молочний продукт, який отримується у результаті переробки звичайного сиру.

Плавлений сир виробляється з сичужних сирів, домашнього сиру (творогу), масла та інших молочних продуктів із додаванням спецій та наповнювачів шляхом топлення сирної маси за температури 90-95° C у присутності домішок –  солей-плавителів.

Характеристики готового сиру:

  • Країна походження: Китай;
  • Тип сиру: плавлений.
  • Тип молока: з домашнього сиру (творогу) або сиру.
  • Текстура: однорідна, рівномірна по всій масі, на розрізі – відсутність рисунку.
  • Колір: від білого до жовтуватого.
  • Смак: сирний, з кислинкою
  • Термін визрівання: свіжий сир.

Склад комплекту для приготування плавленого сиру з домашнього сиру :

1. Харчова домішка Е 331

Е 331 – цитрат натрію (натрієва сіль лимонної кислоти) є сіллю-плавителем, що використовується при виробництві плавленого сиру від моменту його винайдення у 1911 році, входить у перелік харчових домішок, дозволених для використання у харчовій промисловості України. Безпечну добову норму споживання для цитрату натрію не встановлено. На сьогоднішній день інформація про його шкідливість відсутня, і він вважається абсолютно безпечним для здоров’я.

НОРМА ВНЕСЕННЯ:

  • для приготування плавленого сиру з домашнього сиру  (творогу) – 1 % від маси;
  • для приготування плавленого сиру з твердого сиру – 2-3 % від маси

Рівень складності приготування: низький

Термін зберігання комплекту: 1 роки за кімнатних умов у щільно закритій тарі далеко від джерел світла та тепла

Вихід готового сиру: 100  % від обсягу молока

Варіанти для замовлення: 100 гр

Інструкція приготування плавленого сиру з кисломолочного сиру (творогу)

Зверніть увагу, що у роздрібній торгівельній мережі багато фальсифікованого домашнього сиру (містить рослинний жир), тому якісного топленого сиру з нього не вийде. Ми радимо використовувати домашній сир, придбаний у «молочників» на базарі.

Удачи Вам в домашнем сыроделии!

Вера / 29.08.2022
Доброго дня! Коли можна чекати на сіль?
Администратор Светлана
Вже є в наявності ))
Оксана / 02.12.2020
На 500 грамм творога нужно 5 г соли-плавителя?
Администратор Светлана
Норма расхода составляет на 1 кг творога - 10 гр , значит вы расчитали все верно, на 0,5 кг - 5 гр соли-плавителя.
Плавлений сир із творога (рецепт приготування)
Плавлений сир із творога (рецепт приготування)
Плавлений сир – молочний продукт, який отримується у результаті переробки звичайного сиру. Плавлений сир виробляється з сичужних сирів, домашнього сиру (творогу), масла та інших молочних продуктів із додаванням спецій та наповнювачів шляхом топлення ..
..

Рекомендовані товари

Мітки: Сіль-плавитель для плавленого сиру з сиру, плависоль, зробити домашній плавлений сир, домашній плавлений сир, цитрат натрію

Рекомендуємо почитати

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока –..

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

Активная кислотность выра..

Производство ТВОРОГА разными способами
Хранение молока после дойки

Хранение молока после дойки

Даже если вы держите ..