Набір для сировара-початківця - ідеальний старт у світі домашнього сироваріння!
Мрієте навчитися робити справжній сир, але не знаєте, з чого почати? Готовий набір для сировара-початківця - це ваш простий і надійний шлях до першого смачного результату!
Усе, що потрібно для сировара-початківця, вже в комплекті: ферменти, закваски, форми та детальна інструкція. Інгредієнти ретельно підібрані, а рецепти перевірені на практиці. Не потрібно шукати компоненти окремо, все необхідне вже у вас в руках.
Набір сировара-початківця зібраний нами з огляду на особистий досвід сироваріння та спілкування з сироварами, які перебувають на самому початку цього непростого, але дуже захопливого шляху.
Набір розрахований на просте приготування 7 видів сирів і на переробку 100 літрів молока.
До набору включено:
- Термофільна закваска (Далтон) на 50 л молока (складається з п'яти капсул кожна на 10-12 л молока, можна ділити навпіл) - 1 шт.
- Мезофільна закваска (Далтон) на 50 л молока (складається з п'яти капсул кожна на 10-12 л молока, можна ділити навпіл) - 1 шт.
- Мікробіальний фермент RENIPLUS NG 50G (Іспанія) на 100 л молока - 1 шт.
- Мірна ложечка - 1 шт
- Форма для сиру «Ромашка» до 1 кг (D14 см, h8,5 см) - 2 шт.
- Форма для сиру Качотта до 1 кг (D14,5 см, h7 см) - 2 шт.
- Дренажний килимок для сиру, 18х30 см - 1 шт
- Кальцій хлористий для сиру 50 гр - 1 шт
- Електронний термометр із поворотним циферблатом - 1 шт за потреби обирається додатково до набору
- Брошура з інструкціями для сировара-початківця і докладними рецептами сирів.
З цим набором ви з легкістю зможете приготувати одразу 7 видів сирів, користуючись нашими підказками та наданими рецептами: моцарелу, качотту, сулугуні, фету, бринзу, робіолу, рікотту.
Згодом форми з цього набору стануть у пригоді вам для приготування таких сирів, як камамбер, брі, качота, халумі, сир із синьою пліснявою та багатьох інших.
Завдяки акції та придбанню компонентів в одному наборі, ви економите 20% від реальної вартості набору!
Цей набір - ваш перший крок до захопливого процесу сироваріння. Спробуйте, і ви переконаєтеся, що готувати сир вдома легко та цікаво!
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Получение сырного сгустка
Один из немаловажный ..
Выбор молока для сыроделия
Основной ингредиент в..
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?
Количество сыра, кото..