- Модель:0436
- Доступно:10 шт.
Набір для приготування 6 видів м'яких сирів - це комплексне рішення для домашніх сироварів. Включає в себе закваски, ферменти, хлористий кальцій і докладні інструкції, дозволяючи легко приготувати різноманітні сири з насиченим смаком і правильною текстурою. Підходить як для новачків, так і для досвідчених сироварів.
З цим набором ви без зусиль зможете приготувати 6 видів твердих сирів: бринза, фета, халлумі, страчателла, сулугуні, моцарела.
Незважаючи на використання однієї закваски для всіх видів сирів, різні технології приготування здивують вас різноманіттям смаків готового продукту.
До складу набору входить:
- Термофільна закваска (Далтон) на 50 л молока (складається з п'яти капсул кожна на 10-12 л, можна ділити навпіл) - 1 шт.
- Мезофільна закваска (Далтон) на 50 л молока (складається з п'яти капсул кожна на 10-12 л, можна ділити навпіл) - 1 шт.
- Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія) на 100 л - 1 шт.
- Кальцій хлористий для сиру 50 гр - 1 шт
- Мірна ложечка - 1 шт
Завдяки акції та придбанню інгредієнтів в одному наборі, ви економите 20% від реальної вартості набору!
Перед замовленням обов'язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання має бути чистим і продезінфікованим.
Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност
Для збільшення виходу готової рікоти та отримання її більш м'якою і бархатистою використовують спеціальну сіль для рікоти.
Термін зберігання набору: на всіх товарах вказані дати виготовлення, умови та термін зберігання.
Удачі Вам у домашньому сироварінні!
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Факторы, влияющие на продолжительность и интенсивность свертывания молока
ТЕМПЕРАТУРА молока – ..
Виды форм для приготовления сыра
Для изготовления различны..
Какой сыр лучше всего делать для продажи
С каждым годом появля..
Почему готовый СЫР МОЦАРЕЛЛА НЕ ВЫТЯГИВАЕТСЯ после нагревания?
Для того, чтобы сыр М..