- Доступно:15 шт.
Сичужний фермент CLERICI 92/8 - це 100% натуральний рідкий сичужний фермент, який застосовується в сироробстві для згортання молока при виробництві всіх видів сирів. Він екстрадований із четвертої частини шлунків молодих телят та гарантовано не містить мікробіальних коагулянтів, свинячого пепсину та рекомбінованого хімозину. Рекомендується для виробництва високоякісних преміум сирів із тривалим терміном дозрівання.
Рідкий сичужний фермент CLERICI 92/8 особливо рекомендується для всіх видів сирів з козячого молока, проте він також підходить для всіх видів сирних технологій, включаючи і коров'яче молоко. Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.
Склад:
- хімозин - 92%
- яловичий пепсин - 8%
Активність: 205 IMCU/ml
Середня доза внесення: 10 - 15 мл на 100 л молока або 1 - 1,5 мл на 10 л молока
Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб використання: нагрійте молоко до бажаної температури (оптимальна температура становить 36 - 40℃). Перед використанням рекомендується розвести 1 частину коагулянту у 5-15 частинах води. Вода для розведення повинна бути без хлору. Розведений коагулянт слід негайно додати до молока і перемішувати протягом 2-3 хвилин для рівномірного розподілу його в молоці.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 250 - 300 л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 750 - 1000 л молока).
Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: Caglificio Clerici S.p.A. Італія
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Підскажіть, чи підхрдить цей фермент для сирів типу Бринза та Фета з коротким сроком визрівння. А також для Дор Блю, Рокфор, Горгонзола?
Також цікавить дата виготовлення 30мл. пакування.
Постепление сычужного фермента ЭкстрА до окончания карантина не будет.
Так как фермент животного происхождения, то чувствителен к ряду факторов: кислотности и жирности молока, к добавлению липазы, вида молока (коровье или козье). Козье молоко требует большего добавления фермента.
Мітки: Рідкий сичужний фермент для козиного молока, сичужний фермент для козиного молока, фермент для козиного молока, хімозин, пепсин, сичужний фермент для сиру, закваска для сиру, купити сичужний фермент для козиного молока