Екзотичне насіння чорного кмину

47 грн.
Є в наявності

Насіння чорного кмину - це пряність, яка надає екзотичного смаку стравам. Спеція чорний кмин більше поширена в арабській, індійській, єгипетській кухнях, але зустрічається і в європейських рецептах. З чорним кмином квасять капусту, засолюють огірки та кавуни, присипають перед випіканням печиво, кренделі, хлібці. З додаванням насіння чорного кмину виготовляють різні сорти сиру: м'які, розсільні, напівм'які сири (качотта, робіола та інші).

Насіння чорного кмину вже понад 3000 років використовують не лише як пряність, а й як натуральний оздоровчий засіб. Кмин чорний (нігелла, калінджі, калонджі, калонджі, чорнушка) має у своєму складі речовини, які покращують роботу ослаблених, хворих, ушкоджених органів і систем. Насіння чорного кмину має бактерицидний, протизапальний, протигрибковий і спазмолітичний фармакологічний ефект. 

Насіння чорного кмину можна вносити як безпосередньо в сирне зерно перед пресуванням, так і наносити на поверхню готових сирних головок за допомогою їстівного клею для афінажу

Основні характеристики: 

  • склад: сухе насіння чорного кмину
  • колір: чорний
  • зовнішній вигляд: насіння
  • вага: 50 г
  • термін зберігання: 24 місяці за кімнатної температури

Виробник: Єгипет

Ще не було питань.

Хаварти (рецепт приготовления)
Хаварти (рецепт приготовления)
Хаварти - это сыр из коровьего молока родом из Дании, который становится все более популярным в настоящее время. Хаварти обладает мягким сладковато-сливочным вкусом с легкой кислинкой, а его тело испещрено маленькими глазками. У Хаварти относите..
..
..
Качотта в винной корке (рецепт приготовления)
Качотта в винной корке (рецепт приготовления)
Качотта - это итальянский полутвердый сыр с закрытой текстурой (без глазков). Качотта - достаточно популярный на своей родине сыр, его готовят в Италии повсеместно, используя различные сорта молока, а также дополняя различными добавками. В резул..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 (Даніско)
Хіт

Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 (Даніско)

Рідкий мікробіальний фермент для всіх видів сирів
74 грн.

Рекомендуємо почитати

Хлористый кальций в сыроделии

Хлористый кальций в сыроделии

Мы часто слышим о вре..

Специи и приправы в сыроделии
Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии