Набір для сировара-початківця - ідеальний старт у світі домашнього сироваріння!
Мрієте навчитися робити справжній сир, але не знаєте, з чого почати? Готовий набір для сировара-початківця - це ваш простий і надійний шлях до першого смачного результату!
Усе, що потрібно для сировара-початківця, вже в комплекті: ферменти, закваски, форми та детальна інструкція. Інгредієнти ретельно підібрані, а рецепти перевірені на практиці. Не потрібно шукати компоненти окремо, все необхідне вже у вас в руках.
Набір сировара-початківця зібраний нами з огляду на особистий досвід сироваріння та спілкування з сироварами, які перебувають на самому початку цього непростого, але дуже захопливого шляху.
Набір розрахований на просте приготування 7 видів сирів і на переробку 50-60 літрів молока.
До набору включено:
- Термофільна закваска (Далтон) на 25-30 л молока (складається з п'яти капсул кожна на 5-6 л молока) - 1 шт.
- Мезофільна закваска (Далтон) на 25-30 л молока (складається з п'яти капсул кожна на 5-6 л молока) - 1 шт.
- Мікробіальний фермент RENIPLUS NG 50G (Іспанія) на 50-60 л молока (складається з 10 капсул кожна на 5-6 л молока) - 1 шт.
- Форма для сиру «Ромашка» до 1 кг (D14 см, h8,5 см) - 1 шт.
- Форма для сиру Качотта до 0,5 кг (D12,5 см, h7 см) - 2 шт.
- Дренажний килимок для сиру, 20х20 см - 1 шт
- Кальцій хлористий для сиру 50 гр - 1 шт
- Електронний термометр із поворотним циферблатом - 1 шт за потреби обирається додатково до набору
- Брошура з інструкціями для сировара-початківця і докладними рецептами сирів.
З цим набором ви з легкістю зможете приготувати одразу 7 видів сирів, користуючись нашими підказками та наданими рецептами: моцарелу, качотту, сулугуні, фету, бринзу, робіолу, рікотту.
Згодом форми з цього набору стануть у пригоді вам для приготування таких сирів, як камамбер, брі, качота, халумі, сир із синьою пліснявою та багатьох інших.
Завдяки акції та придбанню компонентів в одному наборі, ви економите 20% від реальної вартості набору!
Цей набір - ваш перший крок до захопливого процесу сироваріння. Спробуйте, і ви переконаєтеся, що готувати сир вдома легко та цікаво!
Ще не було питань.


Рекомендуємо почитати
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
Какой сыр лучше всего делать для продажи
С каждым годом появля..
Как выбрать качественную колбасу в магазине
Как правильно выбрать кол..
АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока
Активная кислотность выра..