Термометр харчовий електронний дає змогу найточніше виміряти найменші коливання температури всередині будь-якого продукту. Так у сироварінні покаже температуру молока, під час смаження чи запікання м'яса вкаже температуру в товщі продукту.
Прилад має довгий щуп датчика, завдяки якому ним зручно вимірювати температуру м'яса та інших страв.
Увага! Термометр не призначений для розміщення в духовці під час приготування. Для вимірювання страву необхідно вийняти.
Конструкція:
- зонд (щуп) з нержавіючої сталі довжиною 15 см
- ка з міцної пластмаси корпус датчи
Технічні характеристики:
- температурний діапазон вимірювання від -50 °C до +300 °C (-58 °F до +572 °F)
- точність вимірювання 0,1 °C (°F)
- похибка 0,5 °C (°F)
- живлення - 1 батарейка AG13 1,5 В (у комплекті)
Переваги моделі:
- можливість перемикання між одиницями вимірювання °C/°F
- автоматичне вимкнення після 15 хвилин невикористання (економ режим)
- індикатор низького заряду батареї
- пам'ять попередніх вимірювань
У комплекті:
- термометр
- батарейка
- чохол для зберіганняпластикова трубка
Виробник: Китай
Ще не було питань.





Рекомендуємо почитати
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
Что необходимо для домашнего сыроделия
Сыроделие кажется не ..
Какой сыр лучше всего делать для продажи
С каждым годом появля..
Дефекты сыра и как их избежать
При изготов..