Інтернет-магазин "ДОМАШНІЙ ГАСТРОНОМ" пропонує найпопулярніші молокозгортаючі ферменти тваринного та мікробного походження.
Наші ферменти для приготування сиру виготовлені на спеціалізованих сироробних підприємствах, і вони вже включають оптимальне поєднання пепсину і хімозину, та ідеально підходять для домашнього і фермерського сироробства.
Для зручності вибору ферменту Ви можете скористатися фільтрами залежно від виду ферменту: сухий або рідкий, а також залежно від типу: натуральний (сичужний) або вегетаріанський (мікробіальний) фермент.
А якщо Ви бажаєте детальніше розібратися у складі ферментів і вміти розуміти їх властивості, дивлячись на їх склад, тоді ознайомтесь зі статтею "Про молокозгортаючі ферменти" у нашому БЛОЗі.