Ферменти для сиру

Інтернет-магазин "ДОМАШНІЙ ГАСТРОНОМ" пропонує найпопулярніші молокозгортаючі ферменти тваринного та мікробного походження.

Наші ферменти для приготування сиру виготовлені на спеціалізованих сироробних підприємствах, і вони вже включають оптимальне поєднання пепсину і хімозину, та ідеально підходять для домашнього і фермерського сироробства.

Для зручності вибору ферменту Ви можете скористатися фільтрами залежно від виду ферменту: сухий або рідкий, а також залежно від типу: натуральний (сичужний) або вегетаріанський (мікробіальний) фермент.

А якщо Ви бажаєте детальніше розібратися у складі ферментів і вміти розуміти їх властивості, дивлячись на їх склад, тоді ознайомтесь зі статтею "Про молокозгортаючі ферменти" у нашому БЛОЗі.



Ліпаза вівцева
Хіт

Ліпаза вівцева

Надає гострого смаку з тривалим приємним післясмаком
18 грн.
Ліпаза козяча

Ліпаза козяча

Для вираженого пікантного смаку
18 грн.
Ліпаза теляча
Хіт

Ліпаза теляча

М'який делікатний аромат та насичений солодко-вершковий смак
18 грн.
АКЦІЯ! Вегетаріанський хімозин Hansen Sticks (Хансен)
42 грн. 100% хімозин

АКЦІЯ! Вегетаріанський хімозин Hansen Sticks (Хансен)

Чистий хімозин для виробництва будь-яких типів сирів на 50 л
34 грн.
Молокозгортаючий фермент (пепсин) МЕЙТО
Хіт

Молокозгортаючий фермент (пепсин) МЕЙТО

Пепсин для швидких сирів без дозрівання на 100 л
38 грн.
Мікробіальний фермент Reniplus NG 50G (Іспанія)

Мікробіальний фермент Reniplus NG 50G (Іспанія)

Мікробіальний фермент на 150 л та 1500 л
43 грн.
Рідкий мікробіальний хімозин MicroCLERICI 680 (Італія)
100% хімозин

Рідкий мікробіальний хімозин MicroCLERICI 680 (Італія)

100% хімозин для всіх видів сирів
62 грн.
АКЦІЯ! Рідкий мікробіальний фермент Valiren 750 XTL (Туреччина)
76 грн. Вигідно!

АКЦІЯ! Рідкий мікробіальний фермент Valiren 750 XTL (Туреччина)

Висока активність та вигідна ціна
65 грн.
Рідкий козячий фермент «Ля Шевретт» (Франція)

Рідкий козячий фермент «Ля Шевретт» (Франція)

Сичужний фермент для лактиків та м'яких козячих сирів (30 мл та 100 мл)
68 грн.
Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 (Даніско)
Хіт

Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 (Даніско)

Рідкий мікробіальний фермент для всіх видів сирів на 300л, 1000л та 5 тон
74 грн.
Рідкий вегетаріанський хімозин RENMAX 600L (Туреччина)
100% хімозин

Рідкий вегетаріанський хімозин RENMAX 600L (Туреччина)

Рідкий хімозин 100% для всіх видів сирів
76 грн.
КЛЕРІЗІМА - лізоцим яєчного білку

КЛЕРІЗІМА - лізоцим яєчного білку

Проти пізнього спучування напівтвердих та твердих сирів
82 грн.
Рідкий мікробіальний фермент "Супер Майя / Супер Лакта" (Туреччина)
Хіт

Рідкий мікробіальний фермент "Супер Майя / Супер Лакта" (Туреччина)

Рідкий мікробіальний фермент (реннін) для різних видів сиру на150 л
89 грн.
Рідкий сичужний фермент "Бертело 530" (Франція)

Рідкий сичужний фермент "Бертело 530" (Франція)

Натуральний фермент для гарного виходу сиру (30 мл та 100 мл)
89 грн.
Сухий мікробіальний фермент Marzyme МТ 2200 (Даніско)

Сухий мікробіальний фермент Marzyme МТ 2200 (Даніско)

Фермент нетваринного походження для всіх видів сирів на 500 л
93 грн.
Мікробіальний фермент "Валірен 2250 Гранулар" (Туреччина)

Мікробіальний фермент "Валірен 2250 Гранулар" (Туреччина)

Фермент для виробництва м'яких, напівтвердих та твердих сирів на 700-1000 л
96 грн.
MAYOZYME (МАЙОЗИМ) - рідкий лізоцим яєчного білку

MAYOZYME (МАЙОЗИМ) - рідкий лізоцим яєчного білку

Для запобігання пізньому спучування сиру
104 грн.
АКЦІЯ! Cичужна козяча паста (Італія)
122 грн. 100% НАТУРАЛЬНИЙ

АКЦІЯ! Cичужна козяча паста (Італія)

Натуральна сичужна паста з молодих козенят на 120-160 л молока
114 грн.
Сухий вегетаріанський хімозин CHY-MAX Powder Extra NB (Хансен)
100% хімозин

Сухий вегетаріанський хімозин CHY-MAX Powder Extra NB (Хансен)

100% хімозин для приготування всіх типів сирів на 700-1000 л
118 грн.
Рідкий сичужний фермент CLERICI 92/8 (Італія)
Хіт

Рідкий сичужний фермент CLERICI 92/8 (Італія)

Сичужний фермент для елітних сирів з козиного та коров'ячого молока (на 300л та 1000л)
132 грн.
Показано з 1 по 20 із 25 (всього сторінок: 2)