Для виготовлення сирів з високою температурою другого нагрівання (на 50 л та 100 л)
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    10 шт.
  • Ароматоутворювальна здатність:
    средняя
  • Газоутворювальна здатність:
    отсутствует
  • Кислотоутворювальна здатність:
    высокая

75 грн.
Є в наявності

Термофільна закваска призначена для виготовлення сирів із високою температурою другого нагрівання. Вона виготовлена ​​з ліофілізованих молочнокислих бактерій і призначена для безпосереднього додавання в молоко.

Термофільна закваска має низьку протеолітичну, середню ароматоутворюючу та високу кислотоутворювальну здібності, є не газоутворювальною. Підходить для приготування напівтвердих та м'яких сирів.

За допомогою цієї закваски ви зможете приготувати в домашніх умовах сири групи Паста Філата, Качотта, Буратта, Моцарелла, Сулугуні, Манчего та багато інших.

Склад: Streptocooccus thermophilus.

Норма витрати: 0,15 г закваски для виготовлення сиру із 10 л молока. Для зручного дозування закваски можете придбати мірну ложечку разом із таблицею з дозування.

Температура інкубації: 26-37 °С

Тип закваски: термофільна (на посилання відкриється список термофільних заквасок).

Найближчі АНАЛОГИ:

Дозування: кількість закваски для внесення необхідно вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока. Також слід звірятись із рецептом конкретного сиру.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям її необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 12 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Dalton (Італія)

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Оксана / 09.10.2022
Можно ли данную закваску использовать для Канестрато?
Администратор Светлана
Эта термофильная закваска отлично подходит для приготовления сыра Канестрато
Алла / 27.02.2021
Подходит ли данная закваска для приготовления йогурта,и если да,то сколько нужно брать на 3л молока.Спасибо!
Администратор Светлана
Для приготовления йогурта данная термофильная закваска не подходит. Приготовленный на ней йогурт будет плохого качества.
Виктория / 03.12.2020
когда будет фасовка во флаконе на 100л? вчера еще была.
Администратор Светлана
В ближайший день будет в наличии
Снежана / 15.11.2020
Добрий вечір! А цю закваску можна використовувати для приготування сиру Маасдам?
Администратор Светлана
Термофильная закваска в сочетании с пропионовыми бактериями рекомендуется для приготовления сыра "Маасдам"
павел / 20.02.2020
Здравствуйте. Из этой закваски можно делать материнскую.
Администратор Светлана
Это закваска для непосредственного внесения в молоко и поэтому не предназначена для приготовления производственной закваски.
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні – це сир із грузинського регіону Самегрело з гострим кисломолочним смаком, який часто називають грузинською моцарелою. Дійсно, принцип виготування цих сирів здебільшого схожий: це свіжі витяжні розсільні сири групи Паста Філата. Користь Сулу..
Манчего (рецепт приготовления)
Манчего (рецепт приготовления)
Манчего - это твердый испанский сортам. Манчего производится в регионе Ла-Манча исключительно из цельного молока овец местной породы. Головка сыра Манчего несколько напоминает бочонок и весит около 2 кг. Ее диаметр составляет около 25 ..
Моцарела італійська (рецепт приготування)
Моцарела італійська (рецепт приготування)
Моцарела – це легендарний італійський сир білосніжного кольору групи Паста Філата (витяжні сири), який традиційно отримують з молока чорних буйволиць. Але можна приготувати моцарелу зі звичайного коров’ячого молока. Існує 2 варіанти моцарели: топлена..
Канестрато (рецепт приготовления)
Канестрато (рецепт приготовления)
Канестрато - твердый итальянский сыр. Это сыр, состоящий на 70-90% из цельного овечьего молока и на 30-10% из цельного козьего молока. Название свое сыр получил от форм-корзинок из тростника, в которых его издавна готовили, называемых по-итальян..
Халумі (рецепт приготування)
Халумі (рецепт приготування)
Халумі (Halloumi) – найвідоміший продукт острову Кіпр, національна гордість кіпріотів. Це сир із додаванням сухих листочків м’яти, що надає йому пікантності та особливого аромату. Сир схожий на Сулугуні, але Халумі більш щільний, ніби «гумуватий..
..
Буратта (рецепт приготування)
Буратта (рецепт приготування)
Буррата – італійський свіжий сир, який є чудовим поєднанням моцарели та вершків. Його назва походить від слова burro, що значить «вершкове масло». Кожна кулька являє собою мішечок з моцарели, наповнений начинкою. Кулінари стверджують, що перед подава..
..
Качотта (рецепт приготовления)
Качотта (рецепт приготовления)
Качотта - это итальянский полутвердый сыр с закрытой текстурой (без глазков). Качотта - достаточно популярный на своей родине сыр, его готовят в Италии повсеместно, используя различные сорта молока, а также дополняя различными добавками. В резул..
Страчателла (рецепт приготування)
Страчателла (рецепт приготування)
Сир Страчателла являє собою сирні пасма, які знаходяться під солонуватими густими вершками. Цей сорт вважається справжнім делікатесом, з якого, в основному, виготовляють популярне морозиво – страчателла.Продукт являє собою молодий сир білого кольору ..
Качотта в винной корке (рецепт приготовления)
Качотта в винной корке (рецепт приготовления)
Качотта - это итальянский полутвердый сыр с закрытой текстурой (без глазков). Качотта - достаточно популярный на своей родине сыр, его готовят в Италии повсеместно, используя различные сорта молока, а также дополняя различными добавками. В резул..
Отправка заквасок в летние месяцы только по предоплате !
Отправка заквасок в летние месяцы только по предоплате !
Отправка заквасок в летние месяцы только по предоплате !..
Зернистий сир у вершках (рецепт приготування)
Зернистий сир у вершках (рецепт приготування)
Зернистий сир – різновид сиру зниженої жирності. Займає проміжне місце між звичайним сиром і твердим сиром, тому що являє собою сирне зерно, змішане з трохи підсоленими вершками. Може використовуватися як самостійна страва, а також для приготування р..
Імеретинський сир (рецепт приготування)
Імеретинський сир (рецепт приготування)
Імеретинський сир – це свіжий грузинський сир з м’яким смаком, який можна їсти вже на наступний день після приготування. На Кавказі свіжоприготований імеретинський сир має назву «перший сир» або «молодий сир». З ним печуть хачапурі і роблять закуски,..
Маасдам (рецепт приготовления)
Маасдам (рецепт приготовления)
Маасдам - это голландский сыр с большими глазками и запоминающимся сладковато-ореховым вкусом. Маасдам имеет очень пластичную структуру, превосходен в нарезке, отлично плавится и повсеместно используется в кулинарии. Маасдам - это довольно молод..

Рекомендовані товари

Мітки: Термофільна закваска, термофільна закваска для сиру, термофільна культура, закваска термофільної культури, італійська закваска для сиру, закваски Даниско, закваски Хансен, закваски Danisco, закваски Далтон

Рекомендуємо почитати

Приготовление производственной закваски для сыра
Особенности мезофильных и термофильных заквасок
СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

Главная цель созревания&n..