- Доступно:42 шт.
Натуральний сичужний фермент ROSSO 80/20 виробляють в Італії за традиційними технологіями. Повільна мацерація шлунків телят призводить до екстракції амінокислот, невеликих пептидів і т. д., які позитивно впливають протягом усього життя вироблених сирів. Даний фермент містить тільки пепсини та хімозини, які природним чином присутні в сичузі. Натуральний фермент ROSSO дозволяє отримати якісні сири, одночасно збільшуючи вихід готового продукту (сиру).
Рідкий сичужний фермент ROSSO 80/20 підходить для всіх сирних технологій: м'яких типів сирів, напівтвердих та твердих сирів.
У домашніх умовах з ним легко приготувати сири: Бринза, Фета, Сулугуні, Гауда, Російська, Качотта. Багато перевіренних рецептів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.
Склад:
- хімозин - 80%
- яловичий пепсин - 20%
Активність: 210 IMCU/мл
Середня доза внесення: 10 - 15 мл на 100 л молока або 1,0 - 1,5 мл на 10 л молока
Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб використання: нагрійте молоко до бажаної температури (оптимальна температура становить 36 - 40℃). Перед використанням рекомендується розвести 1 частину коагулянту у 5-15 частинах води. Вода для розведення повинна бути без хлору. Розведений коагулянт слід негайно додати до молока і перемішувати протягом 2-3 хвилин для рівномірного розподілу його в молоці.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Об'єм: 100 мл (у середньому вистачає для згортання 700 - 1000 л молока).
Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: ALCE INTERNATIONAL S.R.L, Італія.
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Какой срок годности на сегодня?
Заранее спасибо.
Мітки: Рідкий сичужний фермент ROSSO, фермент Alce, сичужний фермент для сиру, закваска для сиру, фермент для сиру, натуральний фермент для сиру, сичужний фермент, сичужний фермент купити в Україні