Рідкий мікробіальний фермент для всіх видів сирів на 300л, 1000л та 5 тон

74 грн. 68 грн.
Є в наявності

Рідкий мікробіальний (вегетаріанський) фермент Marzyme Liquid 50 є ферментативно виробленим коагулянтом, отриманим з неболюче штаму, що належить до виду Mucor miehei. Рідкий фермент Марзим можна використовувати як альтернативу сичужним ферментам тваринного походження.

Застосування ферменту мікробіального (рослинного) походження дозволить отримати щільний згусток за більш короткий час. Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 є універсальним, тому підходить для всіх видів сирів: м'які, напівтверді, тверді та сири з пліснявою.

Склад: протеаза Mucor meihei

Активність: 789 IMCU

Норма витрати: 8 - 10 мл на 100 л молока або 0,8 - 1 мл на 10 л молока

Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб застосування: Розчиніть необхідну кількість вегетаріанського ферменту в 50 мл води і додайте в молоко температурою 30-40°С.

Упаковка: флакон (ПЕТ)

Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 300 л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 1000 л молока).

Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: Danisco France SAS

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Татьяна. / 15.03.2024
Здравствуйте, до какой даты годен фермент?
Администратор Светлана
Отримали свіжий фермент. Строк придатності до лютого 2025 року.
Елизавета / 21.04.2023
Здравствуйте
Подскажите пожалуйста какая дата производства фермента в 100 мл. флаконах?
Администратор Светлана
Последняя дата изготовления 22.03.2023
Галина / 02.04.2023
Добрый день, подскажите пожулайста, сколько этого фермента необходимо на 10 литров козьего молока и подходит ли он для Халлуми?
Администратор Светлана
Жидкий микробиальный фермент Marzyme Liquid 50 подходит для всех видов молока и всех видов сыров. На 10 л молока необходимо 1 - 1,2 мл фермента.
Ирина / 13.07.2022
Есть ли бензоат в качестве консерванта в ферменте и какая дата годности. Спасибо
Администратор Светлана
Дата изготовления 19.04.2022. Практически все ферменты в составе содержат консервант бензоат натрия Е 211.
Ольга / 17.01.2022
Здравствуйте
Подскажите пожалуйста какая дата производства фермента в 100 мл. флаконах?
Администратор Светлана
На сегодняшний день дата изготовления 25.09.2021 г
Наташа / 16.12.2021
Який фермент кращий для сирів в домашніх умовах: мікробіальний даніско чи сечужний хансен?
Администратор Светлана
Функцию молокосвертывания выполняют все виды ферментов.
Желательно фермент подбирать для конкретной группы сыров: например, для сыров с длительно выдержкой лучше подойдет сычужный фермент CLERICI 92/8, для мягких и сыров с плесенью отлично подходит сычужный фермент NATUREN Premium 145. Микробиальный фермент Marzyme Liquid 50 подходит для всех видов сыров с выдержкой до 3 месяцев.
Лидия / 22.09.2021
Подскажите пожалуйста температуру внесения в молоко?!
Спасибо
Администратор Светлана
От 30 ° С. Чем выше температура молока, тем быстрее свертываемость.
Карина / 29.03.2021
Доброго дня. Скажите, пожалуйста, актуальную дату производства фермента.
Администратор Светлана
На сегодняшний день дата изготовления микробиального фермента Marzyme Liquid 50 - 27.12.2020 г.
Татьяна / 05.03.2021
Здравствуйте. Фермент работает хорошо. Сыры вкусные с ним получаются. Но вот сделала качотту и не сохнет корочка ( уже 5 дней прошло после посадки в рассоле). Вы не подскажете, с чем это может быть связано?
Спасибо.
Администратор Светлана
Возможно, когда сыр находился в тепловой камере, то температура была недостаточная и вся сыворотка не вышла. Необходимо сыр протереть рассолом, промакнуть салфетками и дополнительно подсушить сырную корочку в комнате с низкой влажностью (или поставить под вентилятор).
Оксана / 11.02.2021
Добрый день! Подскажите на сегодняшний день дату изготовления этого фермента
Администратор Светлана
На 11.02.2021 остался фермент изготовленный 23.07.2020 г.
Ориентировочно 19.02.2021 получаем фермент с более поздней датой изготовления.
Адигейський сир на ферменті (рецепт приготування)
Адигейський сир на ферменті (рецепт приготування)
Адигейський сир – джерело легкозасвоюваних мінеральних солей (кальцію, калію, натрію, фосфору, магнію, сірки, заліза, цинку, міді). Також у цьому виді сиру міститься велика кількість вітамінів: бета-каротин, ретинол, вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В9, ..
Халумі (рецепт приготування)
Халумі (рецепт приготування)
Халумі (Halloumi) – найвідоміший продукт острову Кіпр, національна гордість кіпріотів. Це сир із додаванням сухих листочків м’яти, що надає йому пікантності та особливого аромату. Сир схожий на Сулугуні, але Халумі більш щільний, ніби «гумуватий..
Чеддер (рецепт приготовления)
Чеддер (рецепт приготовления)
Чеддер - это самый знаменитый английский сыр. Это классический твердый сыр из пастеризованного коровьего молока с плотной, крошащейся текстурой, имеющий бледновато-желтый цвет теста. Некоторые фермеры подкрашивают Чеддер натуральным красителем а..
Філадельфія (рецепт приготування)
Філадельфія (рецепт приготування)
Філадельфія – популярний американський вершковий сир, який виготовляється із суміші молока та вершків. Він відрізняється від інших сирів тим, що йому для визрівання не потрібно багато часу. Філадельфія має м’який вершковий смак та кремову консистенці..
Хаварти (рецепт приготовления)
Хаварти (рецепт приготовления)
Хаварти - это сыр из коровьего молока родом из Дании, который становится все более популярным в настоящее время. Хаварти обладает мягким сладковато-сливочным вкусом с легкой кислинкой, а его тело испещрено маленькими глазками. У Хаварти относите..
Качотта (рецепт приготовления)
Качотта (рецепт приготовления)
Качотта - это итальянский полутвердый сыр с закрытой текстурой (без глазков). Качотта - достаточно популярный на своей родине сыр, его готовят в Италии повсеместно, используя различные сорта молока, а также дополняя различными добавками. В резул..
Монтерей Джек (рецепт приготовления)
Монтерей Джек (рецепт приготовления)
Монтерей Джек - это знаменитый американский полутвердый сыр из коровьего молока. Он прекрасно плавится, мягкий и ароматный, по текстуре похож на Колби и Чеддер. Его одинаково любят как в Штатах, так и в Мексике, где его дополняют традиционными н..
Маскарпоне (рецепт приготування)
Маскарпоне (рецепт приготування)
Маскарпоне – м’який свіжий італійський сир. Сир має густу кремоподібну консистенцію і дуже високий процент жирності (від 60 %). Маскарпоне є невід’ємною частиною багатьох італійських десертів, таких як тірамісу. Рецепт маскарпоне настільки простий, щ..
Российский сыр (рецепт приготовления)
Российский сыр (рецепт приготовления)
Российский сыр - самый распространенный и производимый вид сыра на территории СНГ. Это невареный прессованный сыр с ажурным рисунком, который создается благодаря особой технике обсушки сырного зерна, в результате которой между зернышками об..
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир – це одна з національних страв Осетії, яка виготовляється як із овечого або козячого, так і незбираного коров’ячого молока. Цей розсільний сир має характерний кислувато-солоний смак з гостринкою, а іноді й гіркою ноткою. Завдяки щільн..
Зернистий сир у вершках (рецепт приготування)
Зернистий сир у вершках (рецепт приготування)
Зернистий сир – різновид сиру зниженої жирності. Займає проміжне місце між звичайним сиром і твердим сиром, тому що являє собою сирне зерно, змішане з трохи підсоленими вершками. Може використовуватися як самостійна страва, а також для приготування р..
Кайрфилли (рецепт приготовления)
Кайрфилли (рецепт приготовления)
Кайрфилли - традиционный английский сыр родом из Южного Уэльса, из одноименного города Кайрфилли. Это сыр из жирного цельного коровьего молока, который сейчас принято продавать молодым - выдержки от 8 дней и до трех недель. Молодой Кайрфилли пре..
Робіола з пажитником (рецепт приготування)
Робіола з пажитником (рецепт приготування)
Робіола – це італійський сир із різновиду свіжих сирів, яких в Італії нараховують доволі багато. Існують 2 версії походження назви даного сиру. За першою версією сир назвали rubeole, тобто «червоний», оскільки у дозрілого сиру скоринка набуває червон..
Фета (рецепт приготування)
Фета (рецепт приготування)
Фета – це сир, який у всіх асоціюється із Грецією. Фета – найвідоміший у світі сорт свіжого сиру. Сир фета готується з овечого або козячого молока. Але існують варіанти і на коров’ячому молоці. Має білий або кремовий колір, приємний сирний запах і кр..
Кабок (рецепт приготування)
Кабок (рецепт приготування)
Кабок – найстаріший сир Шотладдії, який ще називають «сир багатіїв» або «біле м’ясо». Це м’який сир, дуже жирний, що робить його за смаком і консистенцією дуже схожим на вершкове масло і не дуже схожим, власне, на сир. Кабок виготовляють у обсипці з ..
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні – це сир із грузинського регіону Самегрело з гострим кисломолочним смаком, який часто називають грузинською моцарелою. Дійсно, принцип виготування цих сирів здебільшого схожий: це свіжі витяжні розсільні сири групи Паста Філата. Користь Сулу..
Бринза (рецепт приготування)
Бринза (рецепт приготування)
Бринза – розсільний сир, який здавна готують у багатьох країнах Східної Європи. Це сир білого кольору, без скоринки. Консистенція щільна, ламка. Припустимою є невелика кількість нерегулярних глазків нерівної форми.Цілющі властивості бринзи здебільшог..
Канестрато (рецепт приготовления)
Канестрато (рецепт приготовления)
Канестрато - твердый итальянский сыр. Это сыр, состоящий на 70-90% из цельного овечьего молока и на 30-10% из цельного козьего молока. Название свое сыр получил от форм-корзинок из тростника, в которых его издавна готовили, называемых по-итальян..
Моцарела італійська (рецепт приготування)
Моцарела італійська (рецепт приготування)
Моцарела – це легендарний італійський сир білосніжного кольору групи Паста Філата (витяжні сири), який традиційно отримують з молока чорних буйволиць. Але можна приготувати моцарелу зі звичайного коров’ячого молока. Існує 2 варіанти моцарели: топлена..
Белпер Кнолле (рецепт приготовления)
Белпер Кнолле (рецепт приготовления)
Белпер Кнолле - это твердый швейцарский сыр в форме маленьких шариков в обсыпке из черного перца. Консистенция сыра меняется в течение периода его созревания, так что в первый месяц это - полумягкий сыр, который можно намазать на хлеб, а к году ..
Чешир (рецепт приготовления)
Чешир (рецепт приготовления)
Чешир - это один из старейших британских сыров. Рыжий Чешир, подкрашенный аннато в глубокий оранжевый цвет, производился и продавался путешественникам в холмах Северного Уэлльса. Сыр окрашивали в оранжевый, чтобы подчеркнуть, что он сд..

Рекомендовані товари

Мітки: Рідкий мікробіальний фермент фірми Danisco, вегетаріанський фермент, рідкий вегетаріанський фермент для сиру, фермент для сиру фірми Danisco, фермент для сиру Даниско, купити рідкий вегетаріанський фермент для сиру Даниско

Рекомендуємо почитати